BMW sælger ud af klassikere

Er økonomien i orden, får du nu mulighed for at anskaffe dig en ægte klassiker fra BMW. En BMW M1 og en BMW 3.0 CSL står for at blive solgt ved en eksklusiv auktion til oktober.

Men denne gang er det ikke en eller anden ukendt rigmand, der pludselig har fået et par biler i overskud i sin egen, private samling. Det er til gengæld BMW selv, der ligger inde med de to sjældenheder. Den bayerske bilproducent møder op på auktionshuset Bonhams i Dubai, med det ene formål at afhænde de to ikoner til højest bydende.

Mere nøjagtigt er sælgeren BMW Classics, der normalt beskæftiger sig med restaurationer af kundebiler, samt rådgivning om alt, hvad der er værd at vide, når man er ejer af en mærkets klassikere.

Nu har BMW Classics så valgt også at gå ind i køb, og ikke mindst salg, af de klassikere, der udgør rygraden i BMW’s historiske arv.

De pågældende eksemplarer af henholdsvis BMW M1 og BMW 3.0 CSL har været i BMW’s varetægt siden starten af halvfemserne, er blevet gennemgående renoveret, og har optrådt på diverse specialarrangementer henover årene. De bliver de første modeller, BMW Classics nogensinde har solgt, og dermed får entusiaster altså for første gang chancen for at erhverve sig en klassiker, direkte fra forhandleren i München.

 

Kommenter