Aston Martin for feinschmeckere

Overvejer du jævnligt at frekventere Nürburgring, så kunne det være du skulle tage et kig på Aston Martin V8 Vantage N420 – en Aston for dem, der ikke har nok i en almindelig V8 Vantage.

Med motorsporten i baghovedet har Aston Martin fremavlet en special-bil, som rent sportsligt og dynamisk har fået et yderligere løft i forhold til den i forvejen ikke helt uduelige V8 Vantage.

Motoren er den samme 4.7 liters V8 på 420 hk, og på ganske mange områder er de to biler selvfølgelig identiske, men erfaringerne fra deltagelsen i 24 timers løbet på ‘Ringen har englænderne benyttet til at finpudse, hvor der finpudses kan.

Derfor adskiller de to biler sig først og fremmest på vægten; N420 er blevet 27 kilo lettere. Ikke nok med det, så er den udstyret med et ‘Sports Pack’ hjulophæng, som normalt hører til på listen over “optional extras” for den almindelige V8 Vantage. Rent kosmetisk tilbydes en række specielle farvekombinationer, unikt for denne model. Og sidst, men ikke mindst, er der blevet pillet lidt ved udstødningen, som nu giver et – om muligt – endnu flottere lydbillede.

 

Kommenter